Handboll på TV

På TV kan man följa alla handbolls-matcher man är intresserad av och från soffan eller fåtöljen se hur det går för sitt favorit-lag. SVT sport sänder till exempel så det är ett tips på en kanal att se på. En del Tv-kanaler kan du betala en summa pengar för och då kan du följa matcherna på nära håll i favorit-soffan. C MORE är en sådan kanal som du så att säga kan “prenumerera” på månadsvis. Den kanalen kostar 199 kronor i månaden. Säsongen i din sport handboll har redan startat så det är hög tid att börja heja fram laget mot en seger nu.
TV4 sport är en annan kanal som sänder handboll på nära håll in i ditt vardagsrum om du så vill. Den kanalen betalar du inte för utan den är ett kostnadsfritt alternativ. När man betalar för en kanal kanske man får se lite “mer” än vad som visas i vanlig gratis-TV, men nuförtiden är handboll en sport som är väldigt populär så mycket kan följas via vanliga Tv-kanaler. En del betal-kanaler visar exakt varenda match och mellansnacket och eftersnacket som hör till matcherna och det kan vara värt någon extraslant att betala för de som är stora supporters och inte vill missa något som rör matcherna.

Fördelar med betalkanaler

Fördelen när man har en betal-kanal är att man kan se handbolls-matcherna precis när man vill på dygnet utan att behöva hålla reda på vissa bestämda tider på TV:s kanaler. Man kan se på repriser och även spola fram och tillbaka i matcherna för att se vissa sekvenser en gång till i repris. Exempel på en sådan kanal är CMore Mycket Sport. Den kanalen har den sport-intresserade väldigt mycket nytta av. Den kostar som tillägg till andra kanaler 99 kronor extra per match.

Eurosport är en väldigt populär kanal också när det gäller sport-världen som ju är mycket populär idag. Det finns både en vanlig Eurosport och en som heter Eurosport 2. Där kan du utan avbrott följa ditt handbolls-VM hemifrån utan störningar. Väldigt praktiskt. Vanliga Tv-kanaler brukar alltid i samband med sina nyhetssändningar visa sammandrag av handbolls-matcherna och även de bästa sekvenserna som varit under en match, men aldrig hela matcher efter dessa nyhetssändningar utan bara “höjdpunkterna”.

Även Kanal 5 visar under VM matcherna i handboll och det är också ett betalningsfritt alternativ för den som väljer det. Man kan se lag som IFK Skövde slå AIK och många andra spännande match-rysare. Alingsås slog till exempel knock på Hammarby på hemmaplan och sådant betyder mycket för hemma-publiken om dom hejar på just Alingsås. I alla Tv-tablåer kan man se när nästa match börjar så att man inte går miste om något.

Viaplay visar också handboll och det är en betalkanal. Ja, utbudet är enormt och det är bara att välja och vraka bland alla de Tv-kanaler som erbjuder sport, då framförallt handboll. Även kanal 9 visar handboll och där heter den som kommenterar Per med efternamnet Johansson om det låter bekant för några av er. På TV 4 kan man se Ystad ge Karlskrona stryk på hemmaplan och mycket, mycket mer spännande när det gäller handboll.